We zijn erg trots dat we met de volgende organisaties de handen in elkaar kunnen slaan ten voordele van onze doelgroep:

Kick Cancer

Wij willen alle kinderen met kanker sneller en beter genezen door wetenschappelijk onderzoek te steunen, obstakels te omzeilen en mensen met elkaar te verbinden.

TUKI

TUKI vzw is een niet-gesubsidieerde non-profitorganisatie die zich dagelijks inzet om ouders van kinderen met levensbedreigende ziektes financieel, administratief, juridisch, praktisch en emotioneel te ondersteunen.

Idearté

Sinds 1993 creëert Idearté magie in communicatie door een boeiende inhoud te combineren met creatieve emotie. Met die magie trekken we aandacht en sturen we doelgroepgericht jouw on- en offline boodschappen de wereld in.

BE Legendary

Tech Legends (powered by BE Legendary) introduceert personen en groepen van alle leeftijden in de wereld van nieuwe technologieën aan de hand van een uitgebreid aanbod kampen, workshops en een naschoolse lessenreeks.

Croes

Croes bvba is een familiebedrijf dat ruim 100 jaar geleden werd opgericht. We zijn gespecialiseerd in afbraakwerken, grondwerken, wegeniswerken en het recycleren van puin. Croes bvba is actief in de regio van Limburg, Luik & Vlaams Brabant.

Zitoway sport & adventure

Travels, Adventure Running, Ultratrail and Walking, Deserts and Nature.

Ambulance Wens België

Nog een keer genieten van de kleine dingen in het leven. Met volle teugen. De geladenheid van het nakende einde eventjes afschudden. Je haast terug goed in je vel voelen voor één dag. Als je ongeneeslijk ziek bent, niet mobiel en je voelt dat het afscheid nabij komt, telt elk moment. En de vrijwilligers van Ambulance Wens België helpen je met een ongelooflijke gedrevenheid om het maximum uit dat moment te halen.