We zijn erg trots dat we met de volgende organisaties de handen in elkaar kunnen slaan ten voordele van onze doelgroep:

TUKI

TUKI vzw is een niet-gesubsidieerde non-profitorganisatie die zich dagelijks inzet om ouders van kinderen met levensbedreigende ziektes financieel, administratief, juridisch, praktisch en emotioneel te ondersteunen.

Herinnerdingendoos

Een herinneringsdoos voor al jouw mooie herinneringen. Jij wil jouw mooie herinneringen koesteren en bewaren. Dat begrijpen wij. Daarom maken wij unieke persoonlijke herinneringsdozen. Al meer dan 10 jaar. Zodat jij jouw herinneringen blijvend een bijzondere plek kunt geven.

Kick Cancer

Wij willen alle kinderen met kanker sneller en beter genezen door wetenschappelijk onderzoek te steunen, obstakels te omzeilen en mensen met elkaar te verbinden.

BE Legendary

BE Legendary introduceert personen en groepen van alle leeftijden in de wereld van nieuwe technologieën aan de hand van een uitgebreid aanbod kampen, workshops en een naschoolse lessenreeks.

iChannel

#lokaleTV #100 locaties #35.000 kijkers per dag
iChannel levert turn-key systemen voor digital signage toepassingen en verzorgt alle bijhorende services; van onderhoud op de hardware t.e.m. aanmaak van de videografie of maatwerkprogrammatie.

Zitoway sport & adventure

Travels, Adventure Running, Ultratrail and Walking, Deserts and Nature.

Ambulance Wens België

Nog een keer genieten van de kleine dingen in het leven. Met volle teugen. De geladenheid van het nakende einde eventjes afschudden. Je haast terug goed in je vel voelen voor één dag. Als je ongeneeslijk ziek bent, niet mobiel en je voelt dat het afscheid nabij komt, telt elk moment. En de vrijwilligers van Ambulance Wens België helpen je met een ongelooflijke gedrevenheid om het maximum uit dat moment te halen.

Helden voor Helden

H4H een jonge vzw die kinderen en jongeren met een chronische of levensbedreigende aandoening ondersteunt, dit met het oog op de talentontwikkeling én op de ontplooiing van het kind. Deze vzw zal dus kinderen en jongeren met een chronische of levensbedreigende aandoening samenbrengen door het organiseren van initiaties, evenementen en kampen.

Croes

Croes bvba is een familiebedrijf dat ruim 100 jaar geleden werd opgericht. We zijn gespecialiseerd in afbraakwerken, grondwerken, wegeniswerken en het recycleren van puin. Croes bvba is actief in de regio van Limburg, Luik & Vlaams Brabant.

Idearté

Sinds 1993 creëert Idearté magie in communicatie door een boeiende inhoud te combineren met creatieve emotie. Met die magie trekken we aandacht en sturen we doelgroepgericht jouw on- en offline boodschappen de wereld in.